Houten deur kopen in Eindhoven

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Eindhoven is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Eindhoven

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 10 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0499 46 14 53.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten deuren, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van vrijblijvend advies. Wij hechten veel waarde aan begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten deuren van Belisol.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Eindhoven. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Eindhoven. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Eindhoven vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Eindhoven. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!