Houten deuren in Eindhoven

Kiest u voor een houten deur? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze houten deuren altijd geplaatst door specialisten.

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Eindhoven

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 11 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0499 46 14 53.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Eindhoven. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Eindhoven. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!