Kunststof deuren Eindhoven

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

Kunststof deuren komen in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof deur die aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Eindhoven

Belisol in Eindhoven heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van advies op maat. En juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dan kan via 0499 46 14 53.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof deuren van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Eindhoven. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Karin uit Eindhoven: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Eindhoven.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!