Kunststof kozijnen in Eindhoven

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

Een kunststof kozijn is in de meeste situaties een ideale en voordelige oplossing. De verkoop van deze kozijnen neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof kozijnen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Eindhoven

Bij Belisol Eindhoven treft u een uitgebreide showroom, waar Dirk Bellemakers u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 53.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof kozijnen van Belisol.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Eindhoven. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Eindhoven op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!