Schuifpui in Eindhoven

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

Kiest u voor een schuifpui? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Schuifpuien komen in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Grijs, zwart of blauw? Voor ieder type woning is er een passende schuifpui.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Eindhoven.

  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven heeft een groot assortiment kozijnen, deuren en schuifpuien. De specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Komt u binnenkort langs? Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een vraag? Bel dan naar 040 200 52 00.

Referenties

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Eindhoven. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Eindhoven beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol schuifpuien.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!