Houten deuren Heeze / Leende

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Eindhoven

Op korte afstand van Heeze / Leende vindt u de vestiging van Belisol in Eindhoven.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 040 200 52 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Heeze / Leende. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Eindhoven? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!