Houten deur kopen in Heeze / Leende

Kiest u voor een houten deur? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze houten deuren altijd geplaatst door specialisten.

Nabij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Heeze / Leende.

Deze vestiging heeft een fijne showroom met een groot aanbod houten deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al 11 jaar brancheleider in de regio rondom Eindhoven. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 0499 46 14 51. Onze experts helpen u graag verder!

Referenties

Belisol in Eindhoven heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Heeze / Leende. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Meer weten over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Komt u binnenkort bij Belisol Eindhoven langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!