Houten deuren in Heeze / Leende

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

In de buurt van Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Heeze / Leende.

De showroom van Belisol Eindhoven heeft een ruime keuze uit houten deuren, waardoor er altijd wel een model is dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de specialisten van Belisol u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Eindhoven. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Eindhoven is Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 040 200 52 00.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten deur van Belisol.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
Wilvid uit Heeze / Leende: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!