Kunststof kozijn kopen in Heeze / Leende

Een nieuw kunststof kozijn nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom tientallen kunststof kozijnen aan.

Nabij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte korte rijafstand van Heeze / Leende.

Belisol Eindhoven heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 51.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Christien uit Heeze / Leende: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Karin uit Heeze / Leende: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom langs bij Belisol Eindhoven

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!