Schuifpui Heeze / Leende

Denkt u erover een schuifpui aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies bij uw keuze, omdat wij waarde hechten aan goede begeleiding.

In de buurt van Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, schuifpuien zijn er voor ieder type woning. De schuifpui komt in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een schuifpui naar wens.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt vlakbij Heeze / Leende.

Deze vestiging heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod schuifpuien. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 0499 46 14 51. De experts van Belisol helpen u graag verder!

Referenties

Belisol Eindhoven heeft schuifpuien geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Heeze / Leende. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Heeze / Leende. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Eindhoven vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Wij hechten belang aan maatwerk en begeleiding. We zien u graag in onze showroom voor een advies en heten u van harte welkom!