Houten deuren Nuenen

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Nuenen vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afromosia of meranti? Hardhout of zachthout? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Nuenen.

Belisol Eindhoven heeft een gunstige ligging. De adviseurs helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al 10 jaar ervaring. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Het telefoonnummer is 0499 46 14 46.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Nuenen op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Nuenen. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Wilt u meer weten over Belisol Eindhoven? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!