Aluminium kozijnen in Sint-Oedenrode

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Vlakbij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Sint-Oedenrode.

Bij Belisol Eindhoven helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 040 200 52 00.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Eindhoven. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Eindhoven beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit in de showroom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Eindhoven. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!