Aluminium kozijnen Sint-Oedenrode

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

Vlakbij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium kozijnen zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen meer warmte uitstralen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van aluminium..

  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Sint-Oedenrode.

De verkopers van Belisol in Eindhoven helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 52.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Eindhoven. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Eindhoven beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!