Aluminium kozijnen in Sint-Oedenrode

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Eindhoven

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven.

De adviseurs van Belisol Eindhoven vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0499 46 14 52.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Eindhoven. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Eindhoven beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit in de showroom.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Begeleiding staat bij Belisol altijd voorop. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!