Houten deur kopen in Sint-Oedenrode

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afromosia of meranti? Hardhout of zachthout? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Sint-Oedenrode.

Belisol Eindhoven heeft een gunstige ligging. De adviseurs helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al 10 jaar ervaring. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Het telefoonnummer is 0499 46 14 52.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
Wilvid uit Sint-Oedenrode: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Eindhoven vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!