Houten deur kopen in Sint-Oedenrode

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Nabij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Sint-Oedenrode.

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 11 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0499 46 14 52.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Sint-Oedenrode op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Sint-Oedenrode. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Neem een kijkje bij Belisol Eindhoven.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!