Houten deuren Sint-Oedenrode

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Eindhoven kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

Op korte afstand van Sint-Oedenrode vindt u de vestiging van Belisol in Eindhoven.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 040 200 52 00.

Referenties

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Sint-Oedenrode. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Eindhoven. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit in de showroom.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!