Houten deuren in Sint-Oedenrode

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afromosia of meranti? Hardhout of zachthout? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Sint-Oedenrode.

Belisol in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Eindhoven is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 040 200 52 00.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Sint-Oedenrode. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Eindhoven de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Eindhoven beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Eindhoven heet u van harte welkom.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!