Houten deur kopen in Sint-Oedenrode

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies bij uw keuze.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Sint-Oedenrode.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds 11 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 52.

Referenties

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Sint-Oedenrode. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Sint-Oedenrode. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Eindhoven? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!