Houten deuren Sint-Oedenrode

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Eindhoven. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Een houten deur is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout verveelt nooit en is van alle tijden. Daarnaast hebben houten deuren een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Sint-Oedenrode.

Belisol in Eindhoven is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Eindhoven is al 10 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 52.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Sint-Oedenrode. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit in de showroom.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!