Houten kozijnen in Sint-Oedenrode

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Nabij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Eindhoven de ideale oplossing is:

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Sint-Oedenrode vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

De showroom van Belisol Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 040 200 52 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Dianne uit Sint-Oedenrode: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."
"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Sint-Oedenrode. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Eindhoven.

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!