Houten kozijnen Sint-Oedenrode

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Eindhoven

In de omgeving van Sint-Oedenrode vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Dirk Bellemakers, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 0499 46 14 52.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Sint-Oedenrode. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"
"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Sint-Oedenrode. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Breng een bezoek aan Belisol Eindhoven.

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!