Kunststof deur kopen in Sint-Oedenrode

Kunststof deuren vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Eindhoven krijgt u 20 jaar garantie op verschillende modellen kunststof deuren. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door geregistreerde vakexperts.

Vlakbij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven vindt u in de buurt van Sint-Oedenrode.

Met een uitgebreide showroom en ruime keuze uit diverse modellen kunststof deuren is de kans groot dat er een model naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Dirk Bellemakers u graag met advies op maat. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het is belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. Het telefoonnummer is 040 200 52 00.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Sint-Oedenrode. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Sint-Oedenrode. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Op zoek naar meer ervaringen? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!