Kunststof kozijnen in Sint-Oedenrode

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Eindhoven is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

Vlakbij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Sint-Oedenrode.

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Dirk Bellemakers alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 0499 46 14 52.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Sint-Oedenrode. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Eindhoven? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs bij Belisol Eindhoven

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!