Kunststof kozijnen Sint-Oedenrode

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Eindhoven krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

Vlakbij Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Sint-Oedenrode vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Eindhoven, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 52.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof kozijnen van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Sint-Oedenrode. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Sint-Oedenrode. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U bent van harte welkom!