Kunststof kozijn kopen in Sint-Oedenrode

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Eindhoven. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Huizenbezitters kiezen al jarenlang massaal voor kunststof kozijnen. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof kozijn? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven u kunnen overtuigen.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Sint-Oedenrode vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 040 200 52 00.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Eindhoven. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Kom naar Belisol Eindhoven.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!