Aluminium deur kopen in Son en Breugel

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover aluminium deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies bij uw keuze.

Een aluminium deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt niet. Daarnaast hebben aluminium deuren een lange levensduur.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium deur van Belisol Eindhoven een slimme zet is.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod aluminium deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al 10 jaar brancheleider in de regio rondom Eindhoven. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 0499 46 14 44. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Son en Breugel. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Dianca uit Son en Breugel: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Eindhoven heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!