Aluminium kozijnen in Son en Breugel

Denkt u erover aluminium kozijnen te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met advies op maat.

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Eindhoven

De showroom van Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0499 46 14 44.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Eindhoven. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Eindhoven langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!