Aluminium kozijnen in Son en Breugel

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Eindhoven

Bij Belisol Eindhoven helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 44.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een aluminium kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de aluminium kozijnen van Belisol.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Son en Breugel. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Son en Breugel. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Wilt u meer weten over Belisol Eindhoven? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.