Houten deuren in Son en Breugel

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Eindhoven

Belisol in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Eindhoven is al 11 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 44.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Son en Breugel. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Wilt u meer weten over Belisol Eindhoven? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit voor advies op maat.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.