Houten kozijnen in Son en Breugel

Houten kozijnen geven sfeer en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De vakmensen van Belisol Eindhoven hebben uitgebreide kennis van houten kozijnen. De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

In de showroom van Belisol Eindhoven vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 44.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

Dianne uit Son en Breugel: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Eindhoven. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Zien we u bij Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!