Kunststof deur kopen in Son en Breugel

Tegenwoordig zijn kunststof deuren de maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven voorziet u graag van een gedegen advies.

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide collectie showmodellen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. En deze afspraken komen wij áltijd na, daar kunt u van op aan. Het nummer is 0499 46 14 44.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Son en Breugel. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Son en Breugel. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, want ieder project is maatwerk. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!