Kunststof kozijnen Son en Breugel

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

Huizenbezitters kiezen al jarenlang massaal voor kunststof kozijnen. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof kozijn? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven u kunnen overtuigen.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. Het nummer is 0499 46 14 44.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

Karin uit Son en Breugel: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Son en Breugel. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Eindhoven?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Eindhoven. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!