Kunststof kozijnen Son en Breugel

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Eindhoven krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen. Lees hier over de voordelen van dit materiaal.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.

Belisol Eindhoven

Deze vestiging in Eindhoven heeft een ruim assortiment deuren en kunststof kozijnen. De eigenaar, Dirk Bellemakers, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt u bellen naar 0499 46 14 44.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Eindhoven. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!