Aluminium kozijnen Valkenswaard

Aluminium kozijnen zijn erg populair. Belisol Eindhoven is expert in aluminium kozijnen. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment kozijnen toont.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Eindhoven

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven.

De showroom van Belisol in Eindhoven heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 0499 46 14 50.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Eindhoven. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Eindhoven. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Eindhoven vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

We zien u graag bij Belisol Eindhoven.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Eindhoven. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!