Aluminium kozijnen Valkenswaard

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Aluminium kozijnen winnen aan terrein. Deze kozijnen zijn inmiddels één van de populairste en meest geplaatste type kozijnen in Nederland.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Valkenswaard.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Valkenswaard. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Valkenswaard. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen op Belisol.nl.

Neem een kijkje bij Belisol Eindhoven.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!