Aluminium kozijnen Valkenswaard

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Aluminium kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Valkenswaard.

Bij Belisol Eindhoven helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Valkenswaard. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Eindhoven. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Eindhoven vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Eindhoven heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Eindhoven. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Eindhoven. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!