Houten kozijn kopen in Valkenswaard

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Eindhoven helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

In de omgeving van Valkenswaard vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

In de showroom van Belisol Eindhoven vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. Het telefoonnummer is 040 200 52 00.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Valkenswaard. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Valkenswaard. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Eindhoven?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!