Houten kozijnen in Valkenswaard

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

Nabij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u in de omgeving van Valkenswaard.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Valkenswaard. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Valkenswaard op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer reviews lezen over Belisol Eindhoven? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten kozijnen.

Kom naar Belisol Eindhoven.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!