Houten kozijnen Valkenswaard

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Eindhoven voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Valkenswaard vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

In de showroom van Belisol Eindhoven vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Valkenswaard. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Valkenswaard. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten kozijnen: .

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Eindhoven

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!