Kunststof kozijnen in Valkenswaard

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Eindhoven

Nabij Valkenswaard vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Dirk Bellemakers. Het nummer is 0499 46 14 50.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Valkenswaard. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!