Kunststof kozijnen in Valkenswaard

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Eindhoven is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Valkenswaard.

Bij Belisol in Eindhoven vindt u een ruime keuze uit diverse modellen kunststof kozijnen. De kans is groot dat er een model tussen zit dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan begeleidt eigenaar Dirk Bellemakers u graag opweg naar de juiste keuze. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Eindhoven. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Eindhoven achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!