Schuifpui Valkenswaard

De keuze voor een schuifpui is niet eenvoudig. Ieder type schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij Belisol Eindhoven kunnen ze u uitgebreid vertellen over de voor- en nadelen van een schuifpui.

Nabij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een schuifpui zijn eindeloos. Kies voor een slank en klassiek profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële look.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Valkenswaard.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Dirk Bellemakers voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Ekkersrijt 4309, Son en Breugel. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0499 46 14 50.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor Belisol.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Eindhoven. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Valkenswaard. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Eindhoven verwelkomt u graag in de showroom.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen kijken we naar de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!