Aluminium deur kopen in Veldhoven

Laat uw aluminium deur plaatsen door Belisol Eindhoven. Onze gecertificeerde vakmensen plaatsen iedere dag deuren en kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium deuren zijn er voor ieder type woning. Aluminium deuren komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een aluminium deur de slimste oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.

Belisol Eindhoven

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven.

De verkopers helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al 11 jaar ervaring. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Het telefoonnummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

De experts van Belisol Eindhoven hebben aluminium deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Veldhoven. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!