Aluminium kozijn kopen in Veldhoven

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Eindhoven worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Veldhoven.

Bij Belisol Eindhoven helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Veldhoven. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Veldhoven. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!