Houten deuren in Veldhoven

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Veldhoven.

Belisol in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Eindhoven is al 11 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Veldhoven. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Veldhoven op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Belisol Eindhoven verwelkomt u graag in de showroom.

Komt u binnenkort bij Belisol Eindhoven langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!