Houten deur kopen in Veldhoven

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten deur van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Eindhoven

Op korte afstand van Veldhoven vindt u de vestiging van Belisol in Eindhoven.

De specialisten van Belisol Eindhoven vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim 10 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Eindhoven de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
Wilvid uit Veldhoven: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Eindhoven? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Eindhoven. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!