Houten kozijnen Veldhoven

Houten kozijnen zijn erg geliefd. Belisol Eindhoven is specialist in houten kozijnen. Bij ons staan vakmanschap en begeleiding voorop.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Veldhoven vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Deze locatie heeft diverse modellen houten kozijnen, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Dirk Bellemakers u graag met een persoonlijk advies. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Veldhoven. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Veldhoven. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Eindhoven achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom langs in de showroom van Belisol Eindhoven.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!