Houten kozijn kopen in Veldhoven

Denkt u erover een houten kozijn te plaatsen? Belisol Eindhoven is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn het beste bij uw woning past.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Eindhoven.

  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Veldhoven.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Ekkersrijt 4309, Son en Breugel. Belisol Eindhoven heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

De vakmensen van Belisol in Eindhoven hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houten kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Eindhoven. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Bij de eerste ontmoeting in de showroom al vertrouwen in Belisol én in Sven Hafkamp," zegt een gezin uit Veldhoven. "Geen praatjes, maar goede uitleg in welke keuze, vriendelijke benadering en meedenken over alles. Top! Monteurs zijn vriendelijke, hardwerkende jongens. Netjes en correct, maar ook te zien dat ze met plezier werken. Kortom: alles naar wens en zeker aan te bevelen!"

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Breng een bezoek aan Belisol Eindhoven.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!