Kunststof deuren Veldhoven

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Eindhoven. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

Nabij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof deuren komen in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof deur die aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Veldhoven.

Belisol in Eindhoven heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van advies op maat. En juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dan kan via 0499 46 14 49.

Referenties

Belisol in Eindhoven heeft jarenlange ervaring in het professioneel plaatsen van deuren en kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Veldhoven op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Eindhoven. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Eindhoven daarom van harte willen aanraden!"

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Kom langs in de showroom van Belisol Eindhoven.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!