Kunststof deur kopen in Veldhoven

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Veldhoven.

Belisol in Eindhoven heeft een ruim assortiment kunststof kozijnen en deuren. De eigenaar, Dirk Bellemakers, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Veldhoven. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Karin uit Veldhoven: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Kom langs bij Belisol Eindhoven

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Maatwerk is waar Belisol in uitblinkt! Hopelijk tot snel!