Kunststof kozijnen Veldhoven

Alle kunststof kozijnen van Belisol zijn op maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe kozijnen te plaatsen? Belisol Eindhoven voorziet u graag van een gedegen advies.

Vlakbij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Eindhoven

Nabij Veldhoven vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Belisol Eindhoven heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0499 46 14 49. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Veldhoven. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Eindhoven. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!