Kunststof kozijnen Veldhoven

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Eindhoven. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Nabij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een kozijn dat past.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Eindhoven

Nabij Veldhoven vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Eindhoven, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 49.

Referenties

Belisol in Eindhoven heeft jarenlange ervaring en helpt dagelijks circa 150 gezinnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Eindhoven. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Eindhoven daarom van harte willen aanraden!"
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Eindhoven. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom langs bij Belisol Eindhoven

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!