Schuifpui Veldhoven

Denkt u erover een schuifpui te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met advies op maat. Wij hechten waarde aan een goede begeleiding.

Nabij Veldhoven vindt u Belisol Eindhoven

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Veldhoven vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Deze showroom heeft een ruime keuze schuifpuien, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Dirk Bellemakers u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de Belisol experts. Het nummer is 0499 46 14 49.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor de schuifpuien van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Eindhoven. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Eindhoven vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Eindhoven. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!