Aluminium kozijnen in Best

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Eindhoven is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Best vindt u Belisol Eindhoven

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Best.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Ekkersrijt 4309, Son en Breugel. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0499 46 14 45.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Eindhoven. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer informatie over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Belisol Eindhoven verwelkomt u graag in de showroom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Eindhoven. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Eindhoven. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!