Houten deuren Best

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Eindhoven is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

Nabij Best vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Best.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds 11 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 45.

Ervaringen van klanten

Belisol in Eindhoven heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

Dennis uit Eindhoven: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Eindhoven de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Meer weten over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!