Houten deuren Best

De keuze voor een houten deur van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Best vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Best.

Belisol in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Eindhoven is al 10 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 45.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
Dennis uit Eindhoven: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Eindhoven vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.