Houten kozijnen Best

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

In de buurt van Best vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Best.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Ekkersrijt 4309, Son en Breugel. Belisol Eindhoven heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 0499 46 14 45.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Best. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
Dianne uit Best: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Eindhoven.

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!