Houten deuren Waalre

De keuze voor een houten deur van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Waalre vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Eindhoven.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Waalre vindt u Belisol Eindhoven.

De specialisten van Belisol Eindhoven vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim 11 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0499 46 14 47.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

Wilvid uit Waalre: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
Dennis uit Eindhoven: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Wilt u meer weten over Belisol Eindhoven? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!