Houten deuren Waalre

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Eindhoven is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

In de buurt van Waalre vindt u Belisol Eindhoven

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Eindhoven.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Eindhoven

Op korte afstand van Waalre vindt u de vestiging van Belisol in Eindhoven.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds 10 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 47.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een houten deuren, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van vrijblijvend advies. Wij hechten veel waarde aan begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten deuren van Belisol.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Waalre op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Eindhoven. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Meer informatie over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Eindhoven. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!