Kunststof kozijn kopen in Waalre

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Eindhoven is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Waalre vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een kunststof kozijn van Belisol Eindhoven.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

Nabij Waalre vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Bij Belisol Eindhoven treft u een uitgebreide showroom, waar Dirk Bellemakers u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 47.

Referenties

Belisol Eindhoven plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Christien uit Waalre: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Karin uit Waalre: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de recensies van onlangs opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!