Kunststof deuren Waalre

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Eindhoven. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

Vlakbij Waalre vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Eindhoven de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Waalre.

Belisol Eindhoven heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met een persoonlijk advies. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 47.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Waalre. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
Christien uit Waalre: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!