Kunststof deuren Waalre

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Eindhoven is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

In de buurt van Waalre vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven vindt u in de buurt van Waalre.

Belisol Eindhoven heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0499 46 14 47. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

Christien uit Waalre: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Waalre. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Begeleiding en maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Wellicht tot snel!