Houten kozijnen Eindhoven

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de natuurlijke uitstraling van houten kozijnen. Hout geeft een woning extra sfeer en een landelijke look and feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 0499 46 14 53. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Eindhoven. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Eindhoven. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Eindhoven? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom naar Belisol Eindhoven.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!