Aluminium kozijnen Geldrop

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

In de buurt van Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van aluminium..

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Geldrop.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 48.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Dianca uit Geldrop: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Geldrop. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer weten over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit voor advies op maat.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat en heten u van harte welkom!