Houten deur kopen in Geldrop

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies bij uw keuze.

In de buurt van Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een houten deur de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Geldrop.

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 10 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 0499 46 14 48.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor houten deuren van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Eindhoven de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
Dennis uit Eindhoven: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Eindhoven vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Eindhoven.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Eindhoven. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!