Houten deuren in Geldrop

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Eindhoven. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Geldrop.

De showroom van Belisol Eindhoven heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al 11 jaar marktleider in de branche. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 0499 46 14 48 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Eindhoven. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer weten over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Eindhoven verwelkomt u graag in de showroom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!