Kunststof kozijnen in Geldrop

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Eindhoven krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

In de buurt van Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de kozijnen van Belisol Eindhoven.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Geldrop vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Belisol Eindhoven heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0499 46 14 48. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Antoinette uit Geldrop: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
Christien uit Geldrop: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Eindhoven achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Breng een bezoek aan Belisol Eindhoven.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!