Kunststof kozijnen Geldrop

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Eindhoven. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Vlakbij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de voordelen van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Eindhoven

Nabij Geldrop vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Bij Belisol Eindhoven treft u een uitgebreide showroom, waar Dirk Bellemakers u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 48.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Eindhoven. Een aantal recente ervaringen:

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Geldrop. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven lezen? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!