Houten kozijnen in Geldrop

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Eindhoven. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Eindhoven de ideale oplossing is:

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Geldrop.

In de showroom van Belisol Eindhoven helpt eigenaar Dirk Bellemakers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 0499 46 14 48.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Dianne uit Geldrop: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Geldrop. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Meer ervaringen over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten kozijnen: .

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!