Houten kozijn kopen in Geldrop

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

Nabij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Eindhoven de ideale oplossing is:

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Geldrop.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 0499 46 14 48.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Eindhoven helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Geldrop. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Eindhoven. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Eindhoven achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Eindhoven

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!