Houten kozijn kopen in Geldrop

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Eindhoven voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Nabij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten kozijnen? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten kozijnen van Belisol Eindhoven u kunnen overhalen.

  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Belisol Eindhoven

In de omgeving van Geldrop vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 0499 46 14 48.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Geldrop. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Geldrop. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Breng een bezoek aan Belisol Eindhoven.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!