Kunststof deur kopen in Geldrop

Denkt u erover een kunststof deur te plaatsen? Belisol Eindhoven is gespecialiseerd in alle type deuren en kan u adviseren welke deur bij uw situatie past.

In de buurt van Geldrop vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van kunststof deuren al? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Eindhoven

Vlakbij Geldrop vindt u Belisol Eindhoven.

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Ekkersrijt 4309, Son en Breugel. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 0499 46 14 48.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Christien uit Geldrop: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Geldrop. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Eindhoven?

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!