Aluminium kozijnen in Nuenen

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Eindhoven is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Nuenen vindt u Belisol Eindhoven

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium kozijnen zijn er voor ieder type woning. Aluminium kozijnen komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Nuenen.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 46.

Ervaringen van klanten

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze aluminium kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Nuenen. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Eindhoven. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!