Kunststof kozijnen Nuenen

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Eindhoven is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Nuenen vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type kozijn dat bij u past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Eindhoven verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte korte rijafstand van Nuenen.

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom met diverse modellen kunststof kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van de juiste begeleiding. U kunt de vestiging de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van deze locatie is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via 0499 46 14 46.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Eindhoven hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Eindhoven. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Eindhoven daarom van harte willen aanraden!"
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Nuenen. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Eindhoven. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!