Kunststof deur kopen in Nuenen

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Eindhoven is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

In de buurt van Nuenen vindt u Belisol Eindhoven

Een kunststof deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type deur is zowel op korte, als lange termijn veelal de voordeligste optie. Daarom zijn kunststof deuren zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof deur? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof deuren van Belisol Eindhoven u kunnen overtuigen.

  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Nuenen.

Belisol Eindhoven heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 0499 46 14 46. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Belisol in Eindhoven heeft jarenlange ervaring in het professioneel plaatsen van deuren en kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Nuenen. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Nuenen. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk advies, want ieder project is maatwerk. U bent van harte welkom!