Houten kozijnen in Nuenen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Ieder type kozijn heeft zijn eigen kenmerken. Zo kenmerkt hout zich door de lange levensduur. Bij Belisol Eindhoven kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

In de buurt van Nuenen vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Eindhoven.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt op korte afstand van Nuenen.

De vestiging van Belisol in Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 0499 46 14 46.

Referenties

Belisol Eindhoven vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Nuenen. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Eindhoven. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Eindhoven achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Eindhoven

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!