Houten deuren in Valkenswaard

De keuze voor een houten deur van Belisol Eindhoven is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten deuren van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven.

De vestiging van Belisol in Eindhoven beschikt over een grote collectie houten deuren. De vakspecialisten voorzien iedere klant van vrijblijvend advies op maat. Belisol is al meer dan 40 jaar dé expert in de omgeving van Valkenswaard. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Dillenburgstraat 11, Eindhoven. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de medewerkers via 040 200 52 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Valkenswaard. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Eindhoven. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Eindhoven? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!