Houten deur kopen in Valkenswaard

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Eindhoven helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u vlakbij Valkenswaard.

De specialisten van Belisol Eindhoven vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim 10 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 0499 46 14 50.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten deuren van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een kleine selectie uit de recente reviews.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Valkenswaard. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Valkenswaard. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."

Meer informatie over Belisol Eindhoven vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

We zien u graag bij Belisol Eindhoven.

Komt u binnenkort bij Belisol Eindhoven langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!