Houten deur kopen in Valkenswaard

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds 11 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Eindhoven is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0499 46 14 50.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Valkenswaard. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Eindhoven. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."

Meer weten over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Eindhoven. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!