Houten deur kopen in Valkenswaard

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Eindhoven geeft u graag advies bij uw keuze.

Vlakbij Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

De keuze voor de juiste deur is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten deur van Belisol Eindhoven te kiezen.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Eindhoven

In de omgeving van Valkenswaard vindt u Belisol Eindhoven.

Belisol in Eindhoven is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Dirk Bellemakers streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Eindhoven is al 10 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 0499 46 14 50.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Eindhoven? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Valkenswaard. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Valkenswaard. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Eindhoven.

Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Eindhoven. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!