Aluminium deuren in Heeze / Leende

Aluminium deuren hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Eindhoven heeft een grote showroom en kennis van alle typen aluminium deuren. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Aluminium deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium deuren zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen juist meer warmte geven.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van dit materiaal.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt op korte rijafstand van Heeze / Leende.

De verkopers helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. De showroom van Belisol Eindhoven is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Het telefoonnummer is 040 200 52 00.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan wat klanten van ons vinden. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium van Belisol.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Heeze / Leende. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Eindhoven. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Eindhoven vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Eindhoven nodigt u graag uit voor advies op maat.

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!