Aluminium deuren Heeze / Leende

Een nieuwe aluminium deur nodig? Bij Belisol Eindhoven treft u in de showroom een groot scala aluminium deuren aan.

Nabij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Aluminium deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium deuren zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen juist meer warmte geven.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Heeze / Leende.

Belisol Eindhoven heeft een uitgebreide collectie aluminium deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Eindhoven is al 10 jaar vakkundig specialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 51.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de experts van Belisol Eindhoven? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Heeze / Leende. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Heeze / Leende. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!