Kunststof deur kopen in Heeze / Leende

Een kunststof deur van Belisol Eindhoven is een verstandige keuze. Kunststof isoleert en is voordelig.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven ligt vlakbij Heeze / Leende.

Belisol Eindhoven heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Dirk Bellemakers geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Eindhoven bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 040 200 52 00. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Heeze / Leende. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Eindhoven. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Eindhoven daarom van harte willen aanraden!"

Meer ervaringen lezen over Belisol Eindhoven? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Eindhoven. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!