Kunststof deuren Heeze / Leende

Kunststof deuren vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Eindhoven krijgt u 20 jaar garantie op verschillende modellen kunststof deuren. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door geregistreerde vakexperts.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Eindhoven

Belisol Eindhoven vindt u in de buurt van Heeze / Leende.

Belisol Eindhoven vindt u een ruime showroom, waar Dirk Bellemakers u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U kunt ook telefonisch terecht, want een goed begin is het halve werk. Het telefoonnummer is 0499 46 14 51.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Eindhoven. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Eindhoven. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Heeze / Leende. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

We verwelkomen u graag bij Belisol Eindhoven.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Eindhoven. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!