Houten kozijnen Heeze / Leende

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

In de buurt van Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Belisol Eindhoven geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven vindt u in de omgeving van Heeze / Leende.

Deze locatie heeft diverse modellen houten kozijnen, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Dirk Bellemakers u graag met een persoonlijk advies. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Eindhoven is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 0499 46 14 51.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Heeze / Leende. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
Peter uit Heeze / Leende: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Eindhoven? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!