Houten kozijnen in Heeze / Leende

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Eindhoven voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Eindhoven de juiste keuze zijn.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Eindhoven

In de contreien van Heeze / Leende vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

Eigenaar Dirk Bellemakers van Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is Ekkersrijt 4309 in Son en Breugel. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 0499 46 14 51.

Referenties

Bij Belisol Eindhoven hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Eindhoven. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Heeze / Leende op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Eindhoven?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Eindhoven. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!