Houten kozijn kopen in Heeze / Leende

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Eindhoven. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Heeze / Leende vindt u Belisol Eindhoven

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Eindhoven vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Eindhoven

In de omgeving van Heeze / Leende vindt u de locatie van Belisol Eindhoven.

De showroom van Belisol Eindhoven heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Dirk Bellemakers helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 040 200 52 00.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Eindhoven. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Heeze / Leende. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Heeze / Leende. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Eindhoven?

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Eindhoven. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!